Smučanje z nami je »super«, bordanje z nami je »kul« pravijo naši vesti obiskovalci, saj se ob tem zabavajo in gibajo hkrati, zato smo za vse, ki bi se radi naučili smučati ali deskati na snegu ali pa bi morda le želeli izboljšati tehniko smučanja ali deskanja na snegu, pripravili pester program smučarskih tečajev. Pri nas leta niso ovira, saj se tečaja lahko udeležijo že malčki ali pa gospe oz. gospodje v srednjih letih. Naši strokovno izobraženi učitelji smučanja in deskanja na snegu bodo svoje znanje in dobro voljo z veseljem delili z vsakomer, kdor je pripravljen v učenje vložiti nekaj truda in tako narediti korak več k zastavljenemu cilju. Otroci, si želite smučati ali deskati na snegu sami ali pa v skupini in se tako družiti še z ostalimi tečajniki in tako pridobiti dodatna poznanstva? Pri nas je poskrbljeno za vsakogar, saj nudimo tako individualne smučarske in deskarske tečaje, kjer se učitelj posveti samo enemu tečajniku, kot tudi skupinske oz. nadstandardne smučarske in deskarske tečaje za vse, ki želite imeti pri smučanju ali deskanju, ali pa samo na sedežnici družbo in se pri vadbi še malce pozabavati. Vso znanje, ki ga pridobite na smučarskih in deskarskih tečajih, si lahko po koncu tečajev ogledate skupaj s sorodniki, prijatelji in znanci, saj dobite v dar tudi CD s slikami.
Tečaj v zimskih počitnicah traja 5 dni, od ponedeljka do petka, za vse poskrbimo mi. Zadnji dan bomo tečaj podaljšali, saj bomo pripravili zaključek za starše, kjer bomo pokazali kaj smo se naučili in kako smo preživeli teden.
Za vikend tečaje in popoldansko šolo smučanja in deskanja na snegu prevoz z kombijem na najbljižje smučišče oz. po dogovoru.